Dierenfotografie

 

Mooie actiefoto's van uw huisdier als hij of zij aan het spelen is of een mooi portret van uw huisdier voor aan de muur? Dan bent u bij ons op het goede adres. De foto's maken we op locatie, zodat uw huisdier zich helemaal thuis voelt.

Portretfotografie

Wij maken op locatie portretfoto's van uw huisdier. De foto's worden nabewerkt en rechten vrij digitaal aangeleverd. De ervaring leert dat dit gemiddeld meer dan 20 foto's zijn. De achtergrond kan, indien u wenst, aangepast worden.

Actiefotografie

Wij gaan met u en uw huisdier naar een mooie locatie, waar we gemiddeld in een uur tijd diverse foto's van uw huisdier maken, als deze aan het spelen is. De foto's worden nabewerkt en rechten vrij digitaal aangeleverd. De ervaring leert dat dit gemiddeld meer dan 75 foto's zijn.

Puppyshoot

Heeft uw hond net een nestje puppy's en wilt u mooie foto's als herinnering, voor op uw website of als extraatje om aan de nieuwe eigenaar mee te geven? Kies dan voor een puppyshoot. De foto's worden nabewerkt en rechten vrij digitaal aangeleverd. De ervaring leert dat dit gemiddeld meer dan 50 foto's zijn.

Onderstaande prijzen exclusief reiskosten (€0,50 per km) indien de afstand groter is dan 10 kilometer vanaf postcode 6538.

Product Prijs
Portretfotografie € 30
Actiefotografie € 50
Puppyshoot € 30